پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

جزئیات جدید از شناورهای شهید صیاد شیرازی و شهید باقری سپاه

جزئیات جدید از شناورهای شهید صیاد شیرازی و شهید باقری سپاه فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران جزئیات جدیدی از شناورهای شهید صیاد شیرازی و شهید حسن باقری سپاه پاسداران را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۹ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 21
کد خبر: ۲۲۹۴۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  سردار دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران در گفت‌وگویی تلویزیونی با اشاره به شناورهای شهید صیاد شیرازی و شهید باقری ندسا، گفت:‌ ما برای اولین بار در کشور شناوری با شکل کاتاماران یا چند بدنه‌ای با طول ۶۸ متر از جنس بدنه آلومینیومی را با نام شناورهای شهید صیاد شیرازی و شهید حسن باقری طراحی کرده و ساخته‌ایم که از این حیث رتبه سوم را در جهان پس از آمریکا و استرالیا در اختیار داریم.


وی افزود: تعداد ۶ فروند از موشک‌های عمود پرواز پدافندی صیاد ۳ در شناور شهید صیاد شیرازی تعبیه شده است. این موشک‌ها با راداری که در آنها وجود دارد می‌تواند ۴۵۰ کیلومتری اهداف را ردگیری کرده و آن‌ها را منهدم کند.


فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران تصریح کرد: ۱۶ فروند موشک عمود پرواز پدافندی نواب ساخته وزارت دفاع در شناور شهید صیاد شیرازی وجود دارد که اگر یک سمت بدنه مورد اصابت قرار بگیرد این شناور غرق نمی‌شود.


وی ادامه داد: شناورهای کلاس شهید سلیمانی قابلیت اقیانوس‌پیمایی را دارد. در حوزه شناوری ۲ معیار دریامانی و دریانوردی مطرح است که در خصوص این شناورها، فورس ۷ یعنی موج‌های بلند اقیانوسی برای دریامانی و فورس ۶ برای دریانوردی این شناورها مطرح است.


سردار تنگسیری اظهار کرد: این شناورها دارای ۶ فروند موشک کروز از برد ۴۰ تا ۷۵۰ کیلومتر هستند که از طریق یک سامانه کنترل آتش هدایت و کنترل می‌شوند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده